Werkwijze

Verleg jouw grenzen

Je groeit het meest buiten je comfort zone. Heb jij een doel, verlangen of ambitie, maar vind je het spannend, weet je niet goed waar te beginnen of kan je wel wat hulp gebruiken? Dan ben je bij Grote Hoogte Jongerencoaching op de juiste plek.

Jij kunt meer dan je denkt. Ik wil je dit bewijzen door je uit te dagen de grenzen te verleggen van je comfort zone. Voor iedereen is die comfort zone weer anders. Misschien is het voor jou gezonder leven. Of meer van de wereld zien en gaan reizen. Wellicht zoek je een nieuwe uitdaging, sport of passie. Wat jouw doel ook is, ik wil je helpen dit te bereiken.

Actieve coaching, daar geloof ik in. Dit betekent dat we verschillende activiteiten inzetten die jou helpen je doel te behalen. En dat kan van alles zijn, van wandelen tot klimmen, onderzoek doen of ontspanning zoeken. Ik ben er om je tijdens de activiteiten te ondersteunen en te coachen. We houden bij iedere activiteit drie elementen voor ogen: uitdaging, groei en plezier. We zorgen dat het bij jou past en jou helpt te ontwikkelen in de richting die jij voor ogen hebt.

Het coachingtraject

Intake gesprek

Tijdens de eerste afspraak leren we elkaar op een relaxte manier kennen. We maken bijvoorbeeld een wandeling of zoeken een mooie plek op om te praten over jouw doelen, de uitdagingen die daarbij horen en hoe we samen van een idee een plan maken. 

Plan maken

Met deze informatie ga ik aan de slag en zet een actieplan op papier dat bij jou past. Binnen een week krijg je dit plan toegestuurd en bespreken we het samen telefonisch voor eventuele vragen of aanpassingen. Als we het eens zijn geworden plannen we de afspraken. 

Aan de slag

Iedere afspraak is erop gericht om jou te helpen je doel te behalen. We beginnen dan ook met het formuleren van een concreet doel. We blijven tijdens het traject op het doel gericht en zorgen tegelijkertijd voor plezier en afwisseling in de gesprekken en activiteiten. 

Doel bereikt

Aan het eind van het traject evalueren we in hoeverre het doel is bereikt, wat we hebben geleerd en vieren we de verwachtingen die jij hebt overtroffen!

Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van jouw doel en de daarbij behorende activiteiten. Na de intake maak ik een overzicht van de kosten die bij jouw traject horen. Die vind je in het voorstel voor de vervolgafspraken. We kunnen aan de hand daarvan de kosten bespreken en het traject aanpassen indien nodig.

Gratis intake!
De intake ter waarde van € 49,95 krijg je van mij cadeau! De intake duurt ongeveer 1,5 uur en is geheel vrijblijvend. Neem contact op om een afspraak te maken.

Heb je nog vragen?

Bel, mail of app me gerust: